Олексій Арестович розповів через що звільнився з офісу президента України

Олексій Арестович розповів через що звільнився з офісу президента України

Олексій Арестович заявив, що звільнився з посади позаштатного радника голови офісу президента України та прес-секретаря делегації Києва у тристоронній контактній групі щодо Донбасу через слабкість влади.


Раніше український “4-й канал” повідомив, що позаштатний радник голови офісу президента України, прес-секретар делегації Києва до тристоронньої контактної групи з Донбасу Олексій Арестович звільнився з цих посад.

“Знаєте, я не збирався звільнятися. У понеділок я приїхав на роботу як завжди, підійшов до будівлі і зрозумів, що більше не хочу переступати його поріг. Тому що я здатний пробачити багато чого, включаючи особисту підлість по відношенню до мене (це політика, всі ми Макіавеллі, цинізм, холодний розрахунок і таке інше). Але слабкості я пробачити не можу. Не знаю, хто автор сценарію шоу в (київському аеропорту – ред.) “Жулянах”, який закріпив слабкість, як головну органічну ознаку української держави (не плутати з країною), але мені з ним уже точно не по дорозі”, – написав Арестович у середу на своїй сторінці у Facebook.

Поділитись