Олег Соскін заявив про перенесення бойових дій на територію Білорусі

Олег Соскін заявив про перенесення бойових дій на територію Білорусі

Це може стати відповіддю на удари РФ по Києву та Львову з білоруської території.

На сайті «Главред» відбувся чат із директором Інституту трансформації суспільства, політологом та економістом Олегом Соскіним.

Експерт, зокрема, заявив про можливість перенесення бойових дій на територію Білорусі:

— Останні події свідчать, що Росія не може досягти будь-якого відчутного результату ніде: ні в Херсонській, ні в Запорізькій, ні в Харківській областях. Хіба трохи, на 10 км, просунулися біля населених пунктів Авдіївка та Піски. І все.

Тому єдине, що може в цій ситуації Росія – ескалувати рівень бойових дій та завдати удару по Києву з території Білорусі. Миколаїв, Запоріжжя, Марганець, Нікополь, Харків – ці міста Росія і так безперервно бомбардує. При цьому росіяни завозять С-300 та С-400 до Білорусі, відповідно, можуть спробувати вдарити з білоруської території Києвом та Львовом.

Якщо буде завдано удару по Києву чи Львову, то у відповідь буде удар по Білорусі (по Гомелю – однозначно) та по прикордонних російських містах: Білгороду, Брянську, Курську, тобто війна зайде на територію Росії. Українські війська підуть на Гомель і всі прикордонні міста РФ… Відразу буде захоплено Могильова і не лише. Ніхто не зупиниться.

Поділитись