Окупанти захопили село Орлівку – Bild

Окупанти захопили село Орлівку – Bild

Армія РФ, імовірно, захопила Орлівку на авдіївському напрямі, заявляє військовий аналітик Bild Юліан Репке з посиланням на «українську сторону» (Україна цього не підтверджувала, вчора Сирський заявляв, що за Орлівку йдуть бої).

Ріпці публікує відео, стверджуючи, що на ньому видно, що село перебуває під контролем Росії.

Аналізуючи ситуацію після захоплення Авдіївки Ріпке заявляє, що нині «Захід зазнає поразки в Україні».

За його оцінкою, РФ демонструє «справжню битву загальновійськових способів», коли авіація, танки, дрони та артилерія ефективно взаємодіють.

Він заявляє, що «українці не мають шансів» через російські авіабомби по 500 кг. Вони знищують позиції ЗСУ разом із солдатами. Наразі концентрація російської авіації та авіаударів «безпрецедентна».

«Якщо ми швидко не змінимо (кардинально покращимо) якість і кількість озброєнь, країна стікатиме кров’ю протягом багатьох років і втрачатиме території, поки Росія не визнає свої геостратегічні цілі виконаними», – пише Репке.

Він вважає, що Україна має подумати, «чи хоче вона продовжувати захищати (і втрачати) прифронтові позиції» за значної переваги РФ у солдатах і техніці.

На його думку, альтернативою могла б стати «реальна» мобілізація і, «принаймні триразове збільшення числа активних солдатів на фронті». Але це має сенс, лише якщо новобранців вдасться озброїти.

Розмови про те, що Росія перебуває на межі матеріально-технічного колапсу, він пропонує відкидати як «пропаганду» або «видачу бажаного за дійсне».

Поділитись