NY Post: Трамп має намір відновити мітинги в червні

NY Post: Трамп має намір відновити мітинги в червні

Колишній президент США Дональд Трамп планує відновити проведення масових заходів в червні поточного року.

Про це повідомила газета New York Post.

За відомостями її джерел, учасники штабу Трампа в даний час підбирають місця для проведення двох мітингів в червні. Очікується, що третій захід відбудеться ближче до 4 липня – Дня незалежності США, головному національному святу країни.

В кінці квітня телеканал CNN з посиланням на джерела з числа помічників колишнього американського лідера повідомив, що Трамп може в травні знову почати проведення мітингів на підтримку політиків-республіканців.

У березні екс-президент заявив, що має намір після проміжних виборів в країні, які відбудуться в 2022 році, прийняти остаточне рішення про можливість знову претендувати на пост глави американської адміністрації. У квітні він зазначив, що з усією серйозністю розглядає таку можливість.

Раніше Трамп висловлював упевненість в тому, що у республіканців є шанси повернути контроль над обома палатами Конгресу США за підсумками виборів 2022 року. 28 лютого колишній лідер під час виступу на конференції консервативних кіл США в Орландо (штат Флорида) допустив, що може знову взяти участь в боротьбі за пост глави держави.

Поділитись