Наслідки нічної атаки дронів на Київщині: які об’єкти зазнали пошкоджень

Наслідки нічної атаки дронів на Київщині: які об’єкти зазнали пошкоджень

В ніч на 10 вересня Київщина в черговий раз зазнала ворожої атаки безпілотників. В одному з районів Київщини пошкоджено інфраструктурний об’єкт, житлові будинки, приміщення школи та дитячого садка. 

Київська область в цю ніч зазнала атаки ударними ворожими БПлА. Повітряна тривога тривала понад три години.

За попередньою інформацією, постраждав інфраструктурний об’єкт. Вибуховою хвилею у різних громадах пошкоджені приміщення школи, дитячого садочка, селищної рад, реабілітаційного центру. Також є інформація, що вибуховою хвилею в одному з районів області пошкоджено 8 приватних будинків: вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. Крім того, виникло загорання лісової підстілки.

У Києві внаслідок падіння знищених БпЛА в кількох районах пошкоджень зазнали авто, дорожнє полотно. Також пошкоджена квартиру в багатоповерхівці.

Як повідомив голова КМВА Сергій Попко, безпілотники заходили на столицю групами і з різних напрямків. Силами ППО вдалося знищити понад два десятки ворожих БпЛА, зазначив він.

«Уламки впали в кількох районах столиці. В Шевченківському вони пошкодили квартиру в багатоповерхівці. Але більшість уламків впали на відкриту, незабудовану територію. Пошкоджені автомобілі, тролейбусні лінії електропередач, дорожнє покриття», — повідомив він.

Поділитись