На Дніпропетровщині ліквідовано незаконне виробництво тютюнових виробів

На Дніпропетровщині ліквідовано незаконне виробництво тютюнових виробів

Працівниками податкової міліції Полтавської області на Дніпропетровщині ліквідовано незаконне виробництво тютюнових виробів.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Полтавській області спільно з працівниками податкової міліції Дніпропетровської області під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області ліквідували незаконне виробництво тютюнових виробів.

“В рамках проведення операцій «Акциз-2020», «Щит» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.199, ч.1 та ч.3 ст.204 КК України було встановлено, що на території Дніпропетровській області організовано незаконне виробництво тютюнових виробів відомих іноземних брендів з необлікованої низькоякісної сировини, ввезеної з частковим приховуванням від митного контролю з Болгарії та Угорщини. За результатами проведених санкціонованих обшуків з незаконного обігу вилучено 153 тонни 280 кг тютюнової сировини та 39 тис. 64 пачки тютюнових виробів без марок акцизного податку та з підробленими марками акцизного податку”, – йдеться на сторінці Державної фіскальної служби України.

Всього вилучено підакцизних товарів загальною орієнтовною вартістю понад 225,3 млн. грн.

Триває слідство.

Поділитись