Міноборони Азербайджану: знищено до 2300 осіб живої сили противника і установка С-300

Міноборони Азербайджану: знищено до 2300 осіб живої сили противника і установка С-300

Для повернення втрачених позицій, противник, зосередивши додаткові сили в напрямку Мадагіза, зробив спробу наступу.

Азербайджанські війська проводять контрнаступ. З 27 вересня – дня скоєння чергової провокації вірменською стороною і початку контрнаступу військ Азербайджану, до ранку середи, 30 вересня, знищені і поранені до 2300 осіб живої сили противника, знищені і виведені з ладу до 130 танків та іншої бронетехніки, понад 200 артилерійських, зенітних ракетних систем, мінометів, до 25 засобів протиповітряної оборони, шість командних пунктів управління і спостереження, п’ять складів зброї і боєприпасів, до 50 протитанкових засобів, 55 одиниць автомобільної техніки.

Як повідомляє в середу міністерство оборони Азербайджану, в даний час тривають напружені бої, проведені Азербайджанської Армією за звільнення окупованих земель.

У вівторок, 29 вересня, в ході боїв на території Шушакенда Ходжавендського району Азербайджану з ладу була виведена зенітно-ракетна установка противника С-300.

Для повернення втрачених позицій, противник, зосередивши додаткові сили в напрямку Мадагіза, з ранку 30 вересня зробив спробу наступу. Військові операції тривають по всій лінії фронту.

Поділитись