Металурги в ЛНР пригрозили зміною влади в самопроголошеній республіці

Металурги в ЛНР пригрозили зміною влади в самопроголошеній республіці

Більше місяця (з 20 квітня 2021 р.) страйкують працівники Алчевського металургійного комбінату, вимагаючи виплати чесно зароблених зарплат.

Відомо, що в квітні їм виплатили довго за 2020 рік і навіть 29% заробітних плат за січень.

Але терпіння робочих скінчилося і страйк триває. Страйкуючі виступили з ультиматумом до глави так званої ЛНР Леоніда Пасічника.

«У ваших руках були і є всі силові ресурси для контролю за діяльністю ЗАТ” Внешторгсервіс”, проте ні прокуратура, ні МДБ, ні будь-хто інший не зробили нічого для того, щоб зупинити розграбування робітників і знищення найбільшого в нашій республіці промислового об’єкта , яким є Алчевський металургійний комбінат. Все це є ознакою того, що пограбування металургів і знищення АМК проходило з вашого мовчазної згоди», – йдеться у зверненні.

Остаточні вимоги металургів – виплата всіх заборгованої по зарплаті і покарання всіх винних.

Якщо вимоги виконані не будуть, трудовий колектив Алчевського меткомбінату намір йти до кінця і поставити питання про зміну політичного керівництва Республіки.

Крім того, страйкуючі звернуться до всіх робочих Луганській Народної Республіки з закликом до загального страйку і ініціативою уряду з числа робітників.

Поділитись