Лукашенко розповів про плани опозиції розпочати війну

Лукашенко розповів про плани опозиції розпочати війну

Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що опозиція планувала розпочати в країні війну зсередини.

Про це пише БЕЛТА в своєму Telegram-каналі.

«Я хочу, щоб не тільки присутні сьогодні співробітники внутрішніх справ, а й армія зрозуміла, що війна – це не та війна, яка була, що вона починалася з зовнішньої агресії. Будь-яка війна почнеться зсередини. Її так і готували у нас. Тому всі повинні розуміти, що ми мобілізуємо все, що у нас є, для того, щоб захистити свою країну, свою землю і свої родини, своїх дітей. Я хочу, щоб ви це розуміли», – сказав він під час представлення нового міністра внутрішніх справ.

За його словами, вся історія Білорусії була зіткана з подібних подій, і навіть жорсткіше. Лукашенко згадав про Велику Вітчизняну війну, зазначивши, що тоді «нацмени» стали на бік «кривавого фашизму», а сьогодні «виправдовуються, що вони таким чином хотіли отримати незалежність».

«Країна перетворилася на руїни. І вони сьогодні піднімають цей прапор над головою. Хто вони? Прапор ні в чому не винен, я вже про це говорив. А справа в тому, що у людей асоціюється з цим прапором. Тому ми з вами не проти прапорів воюємо. Ми воюємо проти тих чужих ідей і тих людей, в головах яких ці ідеї », – сказав він.

Поділитись