Китай веде тисячолітню війну проти США, — сенатор Круз

Китай веде тисячолітню війну проти США, — сенатор Круз

Американський сенатор-республіканець Тед Круз, який представляє штат Техас, зробив заяву в ефірі Fox Business про те, що Пекін веде “тисячолітню” війну проти Вашингтона.

При цьому політик не вказав, чи йде згадане протистояння протягом тисячі років, чи Китай лише збирається змагатися зі Сполученими Штатами Америки так довго. Також Круз не уточнив, що США як державу було засновано лише 247 років тому.

«Китай веде тисячолітню війну проти США. Вони хочуть економічного, військового та глобального домінування. Так, Китай систематично веде цю війну», – заявив сенатор.

При цьому він звернув увагу на те, що підозрює чинного американського лідера Джо Байдена у можливій роботі на користь ворогів Америки, насамперед Китаю. Круз зазначив політику президента США, яка призвела до економічної нестабільності в країні.

Місяць тому губернатор Південної Дакоти Крісті Ноем зробила заяву про те, що Китай має «план на дві тисячі років» на руйнування Сполучених Штатів Америки за допомогою інформаційного впливу, а також закупівель сільськогосподарських угідь та американських компаній.

Поділитись