Корейська авіакомпанія через пандемію організовує польоти «в нікуди»

Корейська авіакомпанія через пандемію організовує польоти «в нікуди»

Найбільша авіакомпанія Південної Кореї Korean Air вирішила почати організовувати польоти «в нікуди» на тлі кризи, пов’язаного з пандемією коронавірусу.

Про це в неділю, 14 лютого, повідомляє агентство Yonhap. Korean Air планує використовувати пасажирський літак Airbus А380. Перша подорож заплановано на 27 лютого. Політ пройде по маршруту з аеропорту Інчхон і назад. Зокрема, літак пролетить над Японським морем, Пусані, островом Чеджудо, Корейською протокою.

Політ займе 2 години 20 хвилин. орієнтовна вартість квитків від 219 до 700 тис. вон ($ 200-630) в залежності від класу салону.

Південнокорейські авіакомпанії призупинили більшість своїх рейсів за міжнародними напрямками в 2020 році, так як багато країн посилили обмеження на в’їзд через пандемію COVID-19.

За даними міністерства транспорту Республіки Корея, пасажиропотік великих південнокорейських авіаліній знизився на 82,3%.

У жовтні минулого року стало відомо, що влада Сінгапуру дозволили двом компаніям відкрити морські круїзи «в нікуди» без візитів лайнерів в порти інших країн. Передбачалося, що кораблі будуть виходити у відкрите море і через якийсь час повертатися в порт відбуття.

Поділитись