Колона американських бронетранспортерів перетнула кордон з Україною

Колона американських бронетранспортерів перетнула кордон з Україною

500-метрова колона американських бронетранспортерів M1224 International MaxxPro перетнула кордон з Україною.

В Україну прибула чергова партія американської бронетехніки.

Третя партія американських бронеавтомобілів International MaxxPro прибула на територію України сусідньою Польщею. Йдеться про щонайменше 20 броньованих транспортних засобів, що з урахуванням раніше вже поставлених 36 бронеавтомобілів цього типу, свідчить про те, що українська армія має в своєму розпорядженні як мінімум 56 транспортних засобів International MaxxPro. Відповідні відеокадри зняли українські військовослужбовці.

На представлених відеокадрах можна побачити величезну колону американських бронеавтомобілів International MaxxPro. Відеокадри, за даними джерела, було знято у західній частині України. Загалом у складі військового конвою знаходяться як мінімум 20 броньованих транспортних засобів, однак визначити справжню кількість військової техніки через ракурс зйомки поки що неможливо.

Спочатку передбачалося, що мова може йти про одну з попередніх поставок, однак кількість бронеавтомобілів Inetrnational MaxxPro та їх специфічне забарвлення свідчать про те, що це нові поставки.

Активне постачання бронеавтомобілів та бронетранспортерів на озброєння української армії свідчить про те, що ЗСУ мають намір зробити ставку насамперед на мобільність.

Поділитись