Юлія Тимошенко зустрілася з Ангелою Меркель

Юлія Тимошенко зустрілася з Ангелою Меркель

У четвер, 1 листопада, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч із канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні, приділивши окрему увагу питанням, пов’язаним з анексією Криму та війною на Сході нашої держави.

Обговорення відбулося в межах зустрічі Ангели Меркель з Головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм та головами парламентських фракцій.

«У разі, якщо українські виборці підтримають мою програму, ми почнемо кардинальні реформи. Перший пріоритет – економічний, як запорука підвищення рівня життя українців. Мені соромно, що Україна сьогодні – одна з найбідніших країн Європи, а статки найбагатших, серед лідерів яких Петро Порошенко, зростають небаченими темпами, – сказала Юлія Тимошенко. – Ми рішуче викорінемо корупцію. Ми маємо чіткий план відновлення територіальної цілісності України».

Ангела Меркель заявила, що Німеччина підтримує територіальну цілісність та незалежність України і надалі допомагатиме її народові.

Окрім того, канцлер наголосила на важливості проводити боротьбу з корупцією в Україні в межах відповідних законів та на важливості виконання цих законів.

Юлія Тимошенко подякувала Німеччині та особисто канцлеру Ангелі Меркель за неоціниму підтримку України.

Поділитись