Генштаб звітує про ситуацію на фронті за добу, 3 вересня

Генштаб звітує про ситуацію на фронті за добу, 3 вересня

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового авіаційного удару по Україні застосувавши іранські ударні дрони «Shahed-136/131». Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

Протягом минулої доби ворог завдав 1 ракетний та 78 авіаційних ударів, здійснив 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Також Генштаб повідомляє, що протягом минулої доби відбулось 30 бойових зіткнень. Авіація сил оборони вчора завдала дев’ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також п’ять – по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях та зенітно-ракетний комплекс противника.

Під час наступальної операції на Мелітопольському напрямку Силам оборони вдалося закріпитися на досягнутих рубежах та здійснювати заходи контрбатарейної боротьби, звітує Генштаб.

Поділитись