Герцогиня Сасекська Менан Маркл зібралася у політику

Герцогиня Сасекська Менан Маркл зібралася у політику

Серед американської еліти починають ходити чутки, що колишня актриса, а нині герцогиня Сасекська Менан Маркл зібралася у політику.

Своїм дебютом вона вирішила зробити президентські перегони 2024 року.

«Її кандидатура була б подарунком Дональду Трампу чи будь-якому іншому республіканцю. Вона була б супротивником мрії, тому що вона відповідає негативному стереотипу про демократів XXI століття. Вони називали б її розпещеним і проплаченим представником еліти», — пише у статті для The Telegraph журналіст Майкл Дітон.

Чутки про те, що Маркл вирішила спробувати себе в політиці з’явилися після того, як сестра президента США Валері Байден, заявила, що герцогиня має вступити до Демократичної партії, оскільки вона, «звичайно стане добрим кандидатом у президенти у 2024 році», пише Marie Claire.

Букмекери вважають, що шансів у Меган Маркл оминути у передвиборних перегонах Дональда Трампа, який збирається балотуватися повторно, дуже великі. Серед головних недоліків герцогині називають її відірваність від простих людей та повне нерозуміння їх реальних проблем. Майкл Дітон вважає, що Маркл не зможе впоратися з роллю політика, оскільки королівські обов’язки були для неї важкі. Адже їй треба було лише посміхатися та махати рукою.

Раніше “ФедералПрес” писав, що герцог і герцогиня Сассекські не заслужили числитися серед британських монархів. Такими думками поділився Дональд Трамп в інтерв’ю Пірсу Моргану.

Поділитись