Генерал ЗСУ оцінив шанси України у війні з Росією

Генерал ЗСУ оцінив шанси України у війні з Росією

Екс-депутат Верховної ради, генерал ВСУ у відставці Вілен Мартиросян заявив, що, незважаючи на численні переможні реляції українського керівництва, у Києва немає шансів в разі справжньої війни з Росією.

Як і всі, до чиєї посади додалася приставка екс, він різко розкритикував керівництво країни, яке намагається «показати силу і міць», роблячи агресивні випади на адресу Москви.

«Ми не в змозі з Росією воювати. У нас немає таких можливостей, щоб можна було Росію на коліна поставити. Деякі не розуміють, що Росія є Росія, хочеш – не хочеш», – заявив Мартиросян.

Крім того, як підкреслив генерал, український народ повинен досягти, щоб президент країни Володимир Зеленський працював лише в інтересах Києва, а не іноземних держав.

14 вересня ще один колишній член військово-політичного керівництва України колишній співробітник Генштабу ЗСУ Олег Жданов сказав, що в даний момент на лінії розмежування в Донбасі з обох сторін знаходиться приблизно рівне число військовослужбовців. А для наступу, про який так багато говорять, Києву потрібно в п’ять разів збільшити війська.

«Проходить ротація техніки, ми це бачимо за допомогою розвідки, але накопичення сил і засобів там не відбувається. Україна ж тримає на лінії розмежування паритетну угруповання, а для того, щоб проводити наступальні дії потрібно мати як мінімум трьох або п’ятикратне перевага», – уклав він.

Поділитись