Газета Times розкрила мету візиту міністра оборони Уоллеса до Москви

Газета Times розкрила мету візиту міністра оборони Уоллеса до Москви

Міністр оборони Великобританії Бен Уоллес попередить російських генералів про санкції, які можуть бути введені щодо російської сторони, якщо Москва не «відступить від небезпечної межі», повідомила газета The Times у п’ятницю, 11 лютого.


«Міністр Воллес роз’яснить, якою ціною обійдеться Росії вторгнення в Україну, і повідомить міністра оборони генерала Сергія Шойгу, що такий крок стане «повним провалом», – пише видання.

Глава військового відомства Великобританії прибуде у супроводі адмірала Тоні Радакіна, який зустрінеться з начальником Генерального штабу ЗС РФ Валерієм Герасимовим.

Джерело газети в міноборони королівства повідомило, що «вони можуть бути останніми людьми», посилаючись на той факт, що більше не буде дипломатичних спроб вирішення питання.

31 січня посол Росії у Лондоні Андрій Келін повідомляв про плани Уоллеса приїхати до Москви, але не називав точної дати. До цього, 21 січня, міністр оборони Росії Сергій Шойгу запропонував британському колезі Бену Воллесу провести переговори у Москві. У Facebook відомства він написав, що відновлення контактів у дусі доброї волі між Росією та Сполученим Королівством допоможе знизити напруженість у Європі.

Під час виступу у парламенті Сполученого Королівства 17 січня Уоллес запросив Шойгу відвідати Лондон. Він заявив, що британська сторона готова вести конструктивний діалог у дусі доброї волі та обговорювати питання щодо загальних побоювань у сфері безпеки.

Поділитись