Екс-голова Верховного суду Князєв намагався виїхати до Румунії

Екс-голова Верховного суду Князєв намагався виїхати до Румунії

Екс-голову Верховного суду Князєва спіймали за 1 км від кордону з Румунії на Закарпатті.

Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола.

За його словами, Всеволода Князєва затримано прикордонниками в селі Солотвино на Закарпатті за 1 км від кордону з Румунією.

Екс-голова Верховного суду їхав в авто Voskswagen з номером АТ1794YA як пасажир.

В даний час Князєв знаходиться у відділі прикордонної служби «Солотвино». Уточнюється мета перебування поблизу державного кордону та перевіряється версія про можливу спробу незаконного перетину кордону України.

Як відомо, він втратив посаду голови суду після затримання НАБУ у зв’язку з отриманням хабара $2,7 млн ​​у травні 2023 року.

Адвокат Всеволода Князєва у коментарі «Стране» повідомив, що екс-глава Верховного суду прямував до санаторію на Закарпатті.

Так він прокоментував інформацію про «затримання» його підопічного.

«Про те, що Всеволод Князєв хоче поїхати, щоб підлікувати своє здоров’я, він заявив під час останнього судового засідання. Він навіть забронював номер у санаторії. Під час того, як він прямував до санаторію, у нього на блокпосту перевірили документи та запитали, з якою метою він прямує до прикордонної зони. На даний момент прикордонна зона, яка є 30-кілометровим буфером, має спеціальний статус, при в’їзді до неї ретельно перевіряються документи та мета знаходження. Після того, як Всеволод Князєв надав всі пояснення, надав квитанцію про бронювання санаторію, його відпустили», – розповів Володимир Клочков.

Він висловив думку, що це черговий фейк про Князєва та чергове спотворення інформації.

«Питань від прокурорів САП та детективів НАБУ до Князєва щодо цієї ситуації немає», – сказав Клочков.

Поділитись