Дональд Трамп зробив нову заяву щодо вторгнення рф в Україну

Дональд Трамп зробив нову заяву щодо вторгнення рф в Україну

Дональд Трамп звинуватив Конгрес, який розслідував зв’язки його президентської кампанії з росією, у вторгненні путіна в Україну.

У статті для Newsweek Трамп звинуватив своїх політичних ворогів у змові з метою розправи над ним через розслідування Russiagate, посилаючись на опублікований у травні звіт спеціального прокурора, в якому зроблено висновок, що ФБР «не повинне було розпочинати розслідування».

«Група змовників у вищих рангах нашого уряду, спільно з обраним ними кандидатом Хілларі Клінтон та їхніми союзниками в ЗМІ розпочала фактичну спробу державного перевороту, відому як російська містифікація», — написав Трамп.

За його словами, саме ця «містифікація» розпалила «масову істерію, яка допомогла загнати росію прямо в обійми Китаю у критичний момент, коли США повинні були зменшити напруженість у відносинах з Кремлем».

«Замість того, щоб мати кращі відносини з рф, над якими я працював, ми зараз маємо проксі-війну з росією, частково підживлену затяжним димом марення Russiagate», — додав він, заявивши, що Україна наразі спустошена, незліченну кількість людей вбито, а над світом «нависла загроза Третьої Світової війни».

Поділитись