Дмитро Медведєв закликав до «тотальних страт» українських військових

Дмитро Медведєв закликав до «тотальних страт» українських військових

Дмитро Медведєв закликав до «тотальних страт» українських військових після відео, опублікованого «Азовом». На цих кадрах «азовець» під час зачистки бліндажу розстрілює російського військового.

Ролик опубліковано на офіційному телеграм-каналі полку.

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв після цього закликав до «тотальних страт» солдатів ЗСУ.

«Не треба шкодувати їх, не треба! Нікого! Вони хоч когось помилували? Тільки тотальні страти. Немає вибору. Немає слів про пощаду. Немає гуманності. Немає помилування. Немає для них права на життя. Страти, стратити і стратити. Це і є право війни для ворога!», – написав він у Телеграмі.

Зазначимо, що російська влада вже більше року просуває програму «Викликай «Волгу» із закликом до українських військових здаватися в полон. При цьому й раніше зафіксували на відео випадки страти українських полонених росіянами. А після того, як із фактичним закликом до цього виступив один із вищих керівників РФ, ефект від «викликай «Волгу» буде ще більшою мірою обнулений.

Загалом прихильники «війни до переможного кінця» з обох сторін, очевидно, зацікавлені переважно випадків убивств полонених – і українців, і росіян, щоб максимально утруднити будь-які домовленості про закінчення війни.

Поділитись