Батальон “Миротворец” отправляется на Донбасс

Батальон “Миротворец” отправляется на Донбасс

Перед очередной ротацией на восток страны личный состав батальона «Миротворца» прошел 5-дневных усиленный курс учений. О его готовности заступить на боевое дежурство сообщила и.о. заместителя руководителя полиции Киевщины Майя Бреславская после успешной сдачи зачетов полицейскими.

– Бійці-миротворці у складі зведеного загону Головного управління поліції Київщини спільно з колегами батальйону поліції особливого призначення пройшли посилений курс занять з тактичної, вогневої, функціональної, професійно-психологічної та домедичної підготовки в умовах, наближений до бойових.

Керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов разом зі своїм заступником Майєю Бреславською особисто прибули на полігон, ознайомились з ходом проведення занять.

Також керівництво було присутнім під час здачі заліків поліцейськими та виконання ними тестових практичних завдань.

Як зазначила Майя Бреславська, такі заходи відбулись згідно наказу Голови Національної поліції України Сергій Князєва. Особовий склад, який буде відправлений до зони ООС, продемонстрував свої знання, напрацьовані навички: надання домедичної допомоги, порядок несення служби на стаціонарних постах і готовий нести службу, пише glavnoe.ua.

Поділитись