Байден зробив заяву про наступні президентські вибори

Байден зробив заяву про наступні президентські вибори

Президент Джо Байден висловив намір брати участь у наступних президентських виборах у 2024 році.

При цьому уточнюється, що формального рішення з цього приводу він ще не ухвалив. Про це повідомляє телеканал MSNBC.

“Я ще не прийняв формального рішення, але такий мій намір – намір знову брати участь у виборах”, – сказав лідер американської держави. Він додав, що має достатньо часу для ухвалення остаточного рішення.

Журналіст запитав лідера США, що з цього приводу думає його дружина Джилл Байден. Глава Білого дому відповів, що дружина вважає його діяльність «дуже важливою» та підтримує чоловіка у прагненні продовжувати її.

Раніше прес-секретар Білого дому Карін Жан-П’єр підтвердила бажання Джо Байдена висунути свою кандидатуру на вибори президента США у 2024 році. Вона наголосила, що він говорив про це «багато разів».

При цьому проведене телеканалом ABC News та газетою Washington Post опитування свідчить про те, що більшість представників Демократичної партії США не підтримали б висування кандидатури Джо Байдена на виборах у 2024 році. Близько 56% демократів та їхніх прихильників хотіли б побачити на виборах іншого представника партії. За висування Байдена проголосували лише 35% членів Демократичної партії.

Поділитись