Байден пожартував щодо свого низького рейтингу

Байден пожартував щодо свого низького рейтингу

Президент США Джо Байден на традиційному щорічному прийомі Асоціації кореспондентів при Білому домі пожартував, що у американської еліти, що відвідала цей захід, рейтинг довіри ще нижчий, ніж у нього.


Як пише видання, у готелі Washington Hilton були присутні відомі політичні журналісти, зірки шоу-бізнесу та представники влади США. Байден на початку своєї промови заявив, що радий зустрітися з «єдиною групою американців, які мають рейтинг схвалення ще нижчий, ніж у мене».

Рейтинг схвалення Байдена на тлі останніх подій опустився до рекордно низької позначки. Його роботу на посаді президента США схвалюють 42% жителів країни, коли як 52% громадян засуджують.

Байден у своїй промові нагадав, що президент США вперше за шість років відвідав вечерю на честь цього заходу. Так він натякнув на перші два роки президентства екс-лідера США Дональда Трампа. Однак Байден при цьому пояснив, що подібні заходи цілком зрозумілі, тому що на той час у США стрімкими темпами поширювався вірус COVID-19.

Потім глава Білого дому заявив, що демократія США «проходить через отруту», натякаючи на часті випадки дезінформації та необхідність незалежної журналістики.

Поділитись