Араби викрали з ізраїльської військової бази 70 тисяч набоїв та 70 гранат

Араби викрали з ізраїльської військової бази 70 тисяч набоїв та 70 гранат

У військовій частині «Цнубар» на Голанських висотах араби вкрали 70 тисяч патронів та 70 гранат.

У лавах Сил оборони Ізраїлю назріває серйозний скандал після того, як група арабів змогла проникнути на територію ізраїльської військової бази «Цнубар» на Голанських висотах та викрасти близько тонни боєприпасів. Як стало відомо, йдеться про 70 тисяч патронів калібру 5,56 мм. та 70 гранат для підствольних гранатометів.

«За підсумками переобліку з’ясовано, що зброя не вкрадена, натомість зникло 70 тисяч патронів калібру 5,56 мм та 70 зарядів для підствольного гранатомета. Слідчі військової поліції вже з’ясували, що злодіїв мають спільника, який проходить службу в частині “Цнубар”. У цій справі ввечері затримано кількох арабів віком від 20 до 30 років, мешканців селища Туба-Зангарія. Невідомо, чи є серед них той самий спільник-військовослужбовець. Викрадені боєприпаси наразі не виявлені», – повідомляє «9 канал».

Як саме затриманим вдалося викрасти майже тонну боєприпасів з військової бази, що охороняється – невідомо, однак, вкрадені боєприпаси цілком можуть бути використані проти ізраїльських військових, особливо враховуючи таку велику їх кількість.

Фахівці зазначають, що зброя та боєприпаси все частіше почали пропадати зі складів та військових частин в Ізраїлі.

Поділитись