Стала відомою офіційна дата бою Олександра Усика з Ентоні Джошуа

Стала відомою офіційна дата бою Олександра Усика з Ентоні Джошуа

25 вересня українець може стати чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Бій між колишнім абсолютним чемпіоном світу в крузервейті Олександром Усиком і чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на стадіоні футбольного клубу «Тоттенгем». Про це стало відомо з Instagram Усика.

На кону будуть чемпіонські титули в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF і WBO. Українець є обов’язковим претендентом на титульний бій WBO.

Сам Джошуа вже через кілька годин після офіційного оголошення дати записав відео з даху Tottenham Hotspur Stadium. «Дата призначена. Я знову поставив усе на карту, і пора захищати свою чемпіонську корону», – написав він.

Показово, що сторона британця передбачила в контракті пункт, згідно з яким у разі перемоги українця бійці зобов’язані провести матч-реванш.

Олександр Усик може стати чемпіоном світу вже у своєму третьому поєдинку в суперважкій вазі. Нагадаємо, український спортсмен в останньому бою переміг Дерека Чісору за очками, а в дебютному поєдинку в королівській ваговій категорії нокаутом переміг Чазза Візерспуна.

Поділитись