Хабіб назвав умову для бою з Макгрегором або Фергюсоном

Хабіб назвав умову для бою з Макгрегором або Фергюсоном

Російський боєць змішаних єдиноборств, чемпіон Ultimate Fighting Championship (UFC) Хабіб Нурмагомедов назвав умову, за якої погодиться на реванш з ірландцем Конором Макгрегором і на бій з американцем Тоні Фергюсоном.

“Реванш з Конором? Після Гетжі я побився б з будь-яким, хто переможе Порье, будь то Макгрегор або Фергюсон. Конор або Тоні, переможете Дастіна, і я з вами битимусь, – наводить слова Хабіба Чемпионат.com. – Якщо Сен- П’єр повертається і вийде битися з ним – я цього хочу. У нас на двох більше 25 років виграшних серій”.

Нурмагомедов і Макгрегор зустрічалися восени 2018 року в рамках головного поєдинку турніру UFC 229. Тоді Хабіб достроково переміг Конора. Відразу після зупинки бою росіянин покинув Октагон і влаштував бійку з членом команди ірландця. В результаті Нурмагомедов і Макгрегор були оштрафовані і дискваліфіковані на дев’ять і шість місяців відповідно.

Бій Нурмагомедова з Фергюсоном був запланований на квітень 2020 року, але не відбувся через те, що Хабіб не зміг покинути країну у зв’язку з пандемією коронавірусу і обмеженнями, пов’язаними з рухом через кордон. Тоді бій росіянина з американцем зірвався в п’ятий раз.

Поділитись