Хабіб назвав єдину умову для реваншу з Макгрегором

Хабіб назвав єдину умову для реваншу з Макгрегором

Російський боєць Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Хабіб Нурмагомедов може зустрітися з ірландцем Конором Макгрегором, повідомляє Bjpenn.com.


Відзначається, що команда дагестанського спортсмена дала згоду на бій. Менеджер Хабіба Алі Абдель-Азіз заявив, що поєдинок відбудеться, якщо Конор здолає Джастіна Гетжі.

Восени 2018 року бій між спортсменами завершився перемогою російського спортсмена.

Нагадаємо, ірландський боєць Конор Макгрегор отримає бажаний матч-реванш з росіянином Хабібом Нурмагомедовим, якщо переможе в бою з Дональдом Серроне. Про це заявив президент UFC Дейна Уайт. «Він отримає те, чого чекав. А бажав він реванш з Хабібом. Думаю, що це не великий секрет», — відповів Уайт на питання про те, що чекає Макгрегора в майбутньому.

Ірландський боєць MMA Конор Макгрегор переміг Серроне та заробив за бій в рамках UFC 246 проти американця Дональда Серроне $ 78 млн, пише Lad Bible. Як зазначає портал, фактично за кожну секунду поєдинку Макгрегор отримав близько $ 2 млн, так як він нокаутував американця за 40 секунд.

У суму гонорару увійшли гарантований дохід в $ 3 млн, бонус в $ 50 тис. за найяскравіший бій вечора, а також кошти від продажу переглядів поєдинку.

Поділитись