Зеленський представив нового голову Кіровоградської обладміністрації. ФОТО

Зеленський представив нового голову Кіровоградської обладміністрації. ФОТО

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Кіровоградської області представив нового голову обласної державної адміністрації Андрія Назаренка.

Про це повідомляється на сайті глави держави у четвер, 27 серпня.

Глава держави застеріг Назаренка від повторення історії попереднього голови Кіровоградської облдержадміністрації, якого зловили на хабарі і з яким зараз працюють правоохоронні органи.

“Ми дійсно сьогодні будуємо нову країну. Чесну та прозору, де закон – один для всіх. І для нас немає недоторканних, навіть якщо це люди, яких призначав президент України. Навпаки – до таких людей увага ще пильніша”, – сказав Зеленський, побажавши новому керівнику Кіровоградської обладміністрації “пам’ятати про це щодня на своїй посаді”.

Назаренко заявив, що першим його пріоритетом буде максимальна прозорість, відкритість і публічність обласної влади для побудови ефективної системи спілкування з людьми.

“Наше завдання в питаннях насамперед кадрової політики – використовувати та розкривати потенціал. Будемо допомагати розкриватися локальному бізнесу та залучати великих інвесторів, щоб розкрити потенціал землі, надр і виробництв, що простоюють. Час застою в регіоні потрібно закінчувати і повертатися до системного розвитку”, – сказав він.

Серед пріоритетів новий голова обладміністрації також назвав покращення сприйняття області серед громадян.

“Область стомилася від нескінченних хвиль негативу. Нам потрібно багато працювати, аби щодня з нашої області звучали хороші новини – новини, які змушуватимуть нас гордитися успіхами наших дітей, подвигами наших захисників, успіхами у спорті та культурі, відкриттям нових виробництв і унікальними подіями”, – сказав Назаренко.

Поділитись