Заступник голови Нацбанку України заявила, що їй погрожують

Заступник голови Нацбанку України заявила, що їй погрожують

Заступник голови Нацбанку України Катерина Рожкова заявила, що отримала СМС з погрозами, пов’язує їх з виконанням службових обов’язків.


“Вчора в 17.19 з невідомого номера на свій мобільний я отримала СМС з погрозами. Після цього ввечері приїхала поліція з саперами, тому що отримали повідомлення про мінування сусіднього будинку. Воно виявилося помилковим, але, здається, той, хто повідомляв про нього, просто помилився адресою. Ці загрози я сприймаю як реальні, пов’язані з виконанням мною службових обов’язків “, – написала Рожкова на своїй сторінці в Facebook.

Вона також опублікувала фотографію повідомлення, в якому їй рекомендують “застрахувати житло і здоров’я”, а також “відвезти дітей”. Рожкова додала, що звернулася із заявою в правоохоронні органи.

Крім того, за словами заступника голови Нацбанку, три дні поспіль учасники мітингу біля її будинку заважають їй їздити на роботу, доводиться викликати поліцію і їхати на поліцейському автомобілі.

Раніше Нацбанк України заявив про тиск з боку олігарха Ігоря Коломойського і звернувся до правоохоронців з проханням не допустити протиправних дій.

Поділитись