Викрадений в Мексиці літак розбився в Гватемалі з вантажем наркотиків

Викрадений в Мексиці літак розбився в Гватемалі з вантажем наркотиків

Міністерство оборони Гватемали заявило про катастрофу на кордоні з Мексикою літака бізнес-класу Hawker 800, який раніше викрали в Мексиці для польоту до Венесуели.

Про це повідомило видання Prensa Libre з посиланням на представника прес-секретаря Міноборони країни Хуана Карлоса де Паса.

Згідно з повідомленням, літак розбився через півгодини після того, як увійшов в повітряний простір Гватемали.

Борт вилетів з міжнародного аеропорту Куернавака в мексиканському штаті Морелос. Hawker 800 PYZ зробив зупинку у венесуельському аеропорту штату Сулія, де провів дві години, а потім попрямував назад і розбився при посадці на кордоні з Мексикою.

У момент аварії він здійснював маневри для посадки на таємницею злітно-посадковій смузі в районі громади Санта-Марта-Салінас в департаменті Ель-Киче. На місці катастрофи крім двох невпізнаних тіл були виявлені упаковки наркотиків і зброю.

22 вересня повідомлялося, що в перуанському регіоні Аякучо завершилася спецоперація правоохоронців, в результаті якої були виявлені тайники з 433 кг кокаїну. У рейді брали участь десантний підрозділ національної поліції спільно з силами прокуратури по боротьбі з наркотрафіком.

Поділитись