В Україні з’явилася гаряча лінія з порятунку тварин

В Україні з’явилася гаряча лінія з порятунку тварин

Центр порятунку диких, екзотичних і домашніх тварин «Добрий будинок Фельдман Екопарк» відкрив всеукраїнську інформаційну гарячу лінію для надання допомоги тваринам.

Про це повідомляє портал Діловий Слов’янськ.

Отримати кваліфіковану консультацію та, в разі необхідності, викликати рятувальників для допомоги тваринам можна буде за єдиним номером 0-800-302-303. Зараз лінія працює в тестовому режимі. Всі дзвінки безкоштовні.

«Проблеми тварин в Україні багатогранні: вони гинуть від браконьєрів і втрачають середовище проживання, їх вбивають на догоду любителям хутра і травлять для навчання мисливських собак, їх збивають автомобілі і не менше, ніж люди, вони переживають жах в зоні військових дій. А домашні улюбленці дуже часто опиняються на вулиці або страждають від жорстокого поводження. Фельдман Екопарк – народний парк. Всі благі починання ми підтримуємо і допомагаємо реалізовувати. Так, волонтери об’єдналися і створили на нашій базі службу допомоги тваринам «Добрий дім», – підкреслив засновник Олександр Фельдман.

Кожен, хто виявив тварину, яку поранено або яка потрапила в неприродне і небезпечне середовище, дитинчат, які втратили батьків, кинутих домашніх тварин, або зіткнувся з випадками жорстокого поводження, може звертатися за телефоном гарячої лінії. Тут йому нададуть професійну консультацію про те, як потрібно діяти в кожному конкретному випадку і зв’яжуть з необхідними службами.

Поділитись