В результаті заворушень на Кубі вже загинули люди

В результаті заворушень на Кубі вже загинули люди

За даними Кубинського агентства новин, 36-річний громадянин країни з судимістю отримав смертельні поранення в ході нападу на поліцію в Гавані.


Відзначається, що 36-річний громадянин Куби з судимістю отримав смертельні поранення в ході нападу на поліцію в Гавані в районі Арройо-Наранхо. Як зазначає агентство, міністерство внутрішніх справ висловило свої співчуття у зв’язку з його загибеллю.

За даними агентства, під час протестів демонстранти були перехоплені співробітниками міністерства внутрішніх справ. Протестуючі громили будинки, підпалювали контейнери, нападали на поліцейських і мирних жителів з ножами і камінням. В результаті їх дій виявилися пошкоджені лінії електропередач.

В ході зіткнень деякі учасники акції були затримані. Кілька людей, в тому числі співробітники правоохоронних органів, отримали поранення.

11 липня державне телебачення Куби поінформувало, що в кількох містах республіки відбулися заворушення, учасники яких розгромили ряд магазинів. До цього в місті Сан-Антоніо-де-лос-Баньос, розташованому в 24 км на південь від Гавани, почалися масові маніфестації. Туди попрямував президент країни Мігель Діас-Канель. Він закликав захисників Кубинської революції виходити на вулиці для запобігання провокацій проти влади.

Поділитись