В Австралії клієнтка солярію виявила в капсулі для засмаги труп

В Австралії клієнтка солярію виявила в капсулі для засмаги труп

В Австралії клієнтка солярію виявила в капсулі для засмаги труп.

Про це пише Daily Star. Коли вона прийшла на сеанс, то звернула увагу, що машина ще включена. Вона покликала співробітників установи. Разом відкрили капсулу і побачили там тіло 50-річної жінки, яка прийшла на сеанс двома годинами раніше.

На місце події були викликані служби екстреної допомоги, але рятувати було вже нікого. У поліції заявили, що капсула була справна. Тому ніяких ушкоджень жінка отримати не могла. Співробітники салону винесли найглибші співчуття родині загиблої.

Австралійський уряд останні шість років намагається закрити всі солярії. У 2015 році була запущена кампанія: «Ні засмаги – не варто вмирати». Австралійська програма SunSmart, яка спільно фінансується онкологічним радою Вікторії і урядом штату Вікторія, заявила: «Безпечної засмаги не існує». Вони апелюють до таких даних: дослідження, опубліковане в 2008 році, показало, що 281 меланома, 43 випадки смерті і 2572 плоскоклітинних карцином були пов’язані з використанням солярію в Австралії щороку, що обійшлося системі охорони здоров’я приблизно в 3 мільйони доларів.

Поділитись