Українці чекають зміни політичного курсу та приходу Юлії Тимошенко, – Іван Крулько

Українці чекають зміни політичного курсу та приходу Юлії Тимошенко, – Іван Крулько

Україна стає більш зубожілою і люди по власних гаманцях відчувають погіршення матеріального становища через нинішню політику влади. Саме тому українці дійсно хочуть зміни політичного курсу і приходу нової влади в особі  Юлії Тимошенко. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час «Інформаційного вечора» на «5 каналі», коментуючи соцдослідження, за яким Юлію Тимошенко підтримують переважно найбідніші українці.

«На жаль, через політику нинішньої влади дедалі більше простих українців стають бідними, а країна – зубожілою. Люди дійсно хочуть приходу нової влади, бо бачать у цьому можливість покращити свій матеріальний стан, змінити своє життя і життя країни», – уточнив він.

За спостереженнями парламентарія, серед прихильників Юлії Тимошенко та її партії «Батьківщина», окрім бідних людей, є велика кількість представників середнього класу.

«Це фермери, малі та середні підприємці, з якими ми постійно комунікуємо і співпрацюємо. Але проблема в тому, що їх у країні не так багато, як хотілось би», – додав народний депутат.

Іван Крулько також нагадав, що 15 червня у Києві відбудеться Всеукраїнський форум, де Юлія Тимошенко як політик національного масштабу, що  має найвищий президентський рейтинг,  разом із експертами, зокрема і міжнародними, планує обговорити свої ідеї щодо розвитку України.

«Ми запропонуємо ідеї для українського суспільства, які будуть сприйняті і які дадуть можливість  Україні вийти на новий рівень життя і на новий рівень ставлення до неї міжнародних партнерів», – резюмував він.

Поділитись