Український політолог заявив про залякування та тиск на Зеленського

Український політолог заявив про залякування та тиск на Зеленського

Прагнення президента України Володимира Зеленського скоріше відкрити ринок сільгоспземель говорить про те, що його залякали, заявив політолог Михайло Погребинський.

В ефірі телеканалу NewsOne він зазначив, що Верховна рада була екстрено скликано на позачергову сесію заради голосування по цьому закону, а сам Зеленський неодноразово закликав депутатів якнайшвидше прийняти документ.

«Чомусь, для чогось президенту треба було дуже терміново проголосувати за цей закон. Він каже, що «треба піти від загрози дефолту» і так далі. Я вважаю, така поведінка президента свідчить про те, що він знаходиться в стані паніки. Його там страшенно налякали, що якщо ти негайно не проголосуєш, то взагалі скоро буде кінець всьому», – зазначив Погребинський.

На його думку, незабаром постать Зеленського як «недосвідчену, але пристойну людину» буде зруйнований, і все менше українців стануть підтримувати президента.

Причину цього він бачить також в чутках про можливий договір з екс-президентом Петром Порошенком. У студії телеканалу припустили, що партія «Європейська солідарність» в повному складі проголосувала за відкриття ринку земель слідом за «Слугою народу», так як Порошенку за це обіцяли закрити кримінальні справи про розтрату.

Поділитись