Українській армії передали браковані БТР

Українській армії передали браковані БТР

Міноборони України отримало з харківського заводу браковані бронетранспортери БТР-4Е з ушкодженнями в корпусі. Про це повідомляє телеканал NewOne.

У військовому відомстві телеканалу повідомили, що браковану техніку побудували на Лозівському ковальсько-механічному заводі в Харківській області. Брак був зафіксований на кількох бронетранспортерах.

У військовому відомстві спільно з «Укроборонпром» створили робочу групу, яка має встановити причини дефектів. На час проведення слідства прийом БТР-4Е міністерством оборони зупинений.

Відзначимо також, що в даний час триває розслідування за фактом махінацій в оборонній сфері. У жовтні був затриманий колишній перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони країни Олег Гладковський, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем. Якщо його провина буде доведена, то наближеному екс-президента України може загрожувати до восьми років в’язниці. За даними українських ЗМІ, дії Гладковського могли завдати шкоди в розмірі понад 10 млн доларів.

Поділитись