У Житомирі судитимуть наркоділків

У Житомирі судитимуть наркоділків

У Житомирі відбудеться судове засідання де розглядатимуть справу незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичного засобу – метадону та сильнодіючого лікарського засобу — димедролу, вчиненого організованою злочинною групою.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Житомирської області, організована раніше судимим 39-річним житомирянином злочинна група, до складу якої входили раніше судима жінка та безробітний житомирянин, протягом липня 2018-січня 2019 років скоїла низку кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів.

«Організатор групи неодноразово купував у Києві та Львові наркотичний засіб – метадон, транспортував його до Житомира, де спільно з іншими членами злочинної групи систематично збував наркозалежним місцевим жителям. Правоохоронці задокументували п’ять фактів незаконного збуту метадону. Також, у помешканнях обвинувачених виявлено та вилучено майже 38 кг сильнодіючого лікарського засобу – димедролу, 20 грамів метадону, знаряддя для його виготовлення та фасування, вогнепальну зброю та бойові припаси», — повідомили у прес-службі відомства.

Справу розглядатиме Корольовський районний суд міста Житомира.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись