У Запоріжжі порушник карантину з пістолетом накинувся на поліцейського

У Запоріжжі порушник карантину з пістолетом накинувся на поліцейського

У Запоріжжі поліцейський у громадському транспорті затримав озброєного хулігана. Про це повідомляє місцева поліція у понеділок, 1 вересня.

Так, сьогодні вранці майор поліції Денис Короневич під час проїзду в муніципальному автобусі до місця роботи став свідком того, як один із пасажирів на вимогу водія одягнути захисну маску відреагував нецензурною лайкою.

«Співробітник поліції зробив порушнику зауваження щодо непристойної поведінки, адже в  транспортному засобі знаходились діти. У відповідь  чоловік дістав револьвер,  притиснув його до грудей поліцейського  і став вимагати вийти з транспорту для  негайного з’ясування стосунків віч-на-віч. Денис Короневич  пред’явив порушникові жетон поліцейського,  застосував заходи фізичного впливу, вивів чоловіка з громадського транспорту та викликав «102», – йдеться у повідомленні.

Прибувши на виклик, наряд батальйону поліції особливого призначення доставив порушника до Вознесенівського відділення поліції. Ним виявився 40-річний місцевий житель, який вже був  раніше судимий за злочини у сфері незаконного обігу наркотиків та майнові злочини.

У нього вилучено револьвер «Флобер», який направлений на експертизу до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.  Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поділитись