У Тернопільської області «мінер» 140 раз зателефонував у поліцію

У Тернопільської області «мінер» 140 раз зателефонував у поліцію

На Тернопільщині в місті Бучач місцевий житель вже більше семи років часто телефонує на лінію «102» і залишає різноманітні повідомлення.

Інформація стосується як буденних питань, так і речей, пов’язаних з безпекою населення, яка, у ході перевірок, виявляється неправдивою, повідомляє Нацполіція у вівторок, 1 вересня.

На сьогодні правоохоронці зареєстрували більше 140 повідомлень, які залишив чоловік, телефонуючи з свого мобільного. На 38-милітнього мешканця Бучача неодноразово складали адмінпротоколи згідно статті 183 КУпАП.

Останній дзвінок завершився кримінальним провадженням. 31 серпня він зателефонував на лінію “102” і повідомив, що замінував дві лікарні та планує їх підірвати. Які медзаклади і де не сказав.

На даний дзвінок зреагували усі екстрені служби. Оперативники встановили особу додзвонювача. Ним виявився житель Бучача. Чоловікові за жарт доведеться відповідати згідно статті 259 частина 1 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Поділитись