У США знайшли тварину, у якої на голові виріс рудиментарний хвіст

У США знайшли тварину, у якої на голові виріс рудиментарний хвіст

В американському штаті Міссурі волонтери виявили на вулиці цуценя, у якого з голови росте хвіст. На незвичайну тварину звернуло увагу видання The Mirror.

Співробітники зоозахисної організації Mac’s Mission, що спеціалізується на допомозі тваринам з особливостями, розповіли, що цуценя-мутант прибився до літньої собаки, намагаючись врятуватися від морозу і голоду. Волонтери забрали в притулок обох тварин.

Цуценя в жартома охрестили Нарвал, маленький чарівний пухнастий єдиноріг, через схожість з рогатим морським ссавцям нарвалом і міфічним створінням. Волонтери завантажили фотографії з твариною на Facebook, і ці знімки набрали тисячі лайків. У коментарях зоозахисники відзначили, що Нарвал не може виляти розташованим на голові хвостиком.

Ветеринари оглянули цуценя з аномалією і зробили висновок, що додатковий хвіст не з’єднаний ні з якими життєво важливими органами. «Цей хвіст потрібен тільки для того, щоб перетворити Нарвала в самого крутого цуценя в світі», – пожартували лікарі. Вони додали, що так як хвіст ніяк не заважає цуценяті, його можна не видаляти.

Проте, волонтери планують поспостерігати за здоров’ям цуценя, тому вирішили залишити його в притулку на якийсь час і поки не шукати йому господарів. Незважаючи на це, багато коментаторів висловили готовність забрати Нарвала додому, як тільки з’явиться така можливість.

Поділитись