У США заявили, що армія Росії могутніша за колективні сили НАТО

У США заявили, що армія Росії могутніша за колективні сили НАТО

У США вважають, що армія Росії могутніша за усі колективні сили НАТО, тому шансів у збройному протистоянні з РФ у Альянсу немає.

Відповідна публікація з’явилася на сторінках порталу 19FortyFive.

Американські аналітики пишуть, що модернізоване озброєння дозволяє Росії не тільки кинути виклик силам колективного Заходу, а й здобути перемогу в разі розгортання військових дій. Таку думку підтверджують недавні вчення ЗС РФ, в яких взяли участь понад 2 000 військовослужбовців і понад 350 одиниць техніки. В ході маневрів росіяни використовували модернізовані танки, самохідні установки, безпілотні літальні апарати, комплекси РЕБ, а також системи «Град», «Ураган», вертольоти Мі-8 і Мі-24, бомбардувальники Су-24.

Незважаючи на те, що багато зразків мають солідний вік, російське озброєння здатне протистояти військам НАТО. Ключ до успіху російян криється в своєчасній та ефективній модернізації техніки. Російські інженери вдосконалюють машини таким чином, що вони ще довгий час можуть залишатися актуальними. За словами оглядачів з США, оскільки Росія імітувала бій проти армій країн членів НАТО, можна припустити, що росіяни готуються до війни із Заходом. Причому, шансів виграти в ній в Альянсу немає.

Поділитись