У штабі кандидата знайшли “прослушку”

У штабі кандидата знайшли “прослушку”

Пристрої для прослуховування знайшли у штабі кандидата у Президенти Анатолія Гриценка. Про це з парламентської трибуни заявив голова його виборчого штабу, позафракційний народний депутат Віктор Чумак.
Він продемонстрував 5 таких пристроїв з дротами. “Хочу показати журналістам на камери оці 5 пристроїв. Це пускові механізми, які запускають відео чи аудіозапис. Ці пристрої можуть бути і в цьому приміщені”, – сказав Чумак.

Він закликав штаби усіх кандидатів у президенти, за винятком чинного, якого, за словами Чумака, охороняє безліч спеціальних служб, перевірити “уважно все навколо”.

“У мене величезний сумнів, що це може поставити якась приватна правоохоронна структура. Думаю, що без втручання держави тут не обійшлося”, – сказав народний депутат.

Нагадаємо, ЦВК зареєструвала стан на 6 лютого 34 кандидати у президенти. Усього документи для реєстрації подали 89 претендентів, 22 було відмовлено. Чергове засідання Центрвиборчкому заплановано на сьогодні, 6 лютого, на 16.00.

Згідно з соціологічними опитуваннями, лідерами президенської гонки є шоумен Володимир Зеленський, голова ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко та чинний президент Петро Порошенко.

Вибори Президента України заплановані на 31 березня.

Поділитись