У Росії рекордний приріст хворих на COVID-19

У Росії рекордний приріст хворих на COVID-19

Кількість пацієнтів з коронавірусом в Росії за добу зросла на 1786 осіб. Про це повідомляється в Telegram-каналі оперативного штабу.


Напередодні приріст хворих становив 1 459 осіб, за день до цього – 1 175 осіб. Померли за добу 18 осіб, 98 пацієнтів повністю одужали. За весь час в країні заразилися 11 917 осіб в 82 регіонах, 94 з них померли, 795 одужали.

Нові випадки зараження виявили в 57 регіонах. Найбільше – в Москві (тисяча сто двадцять чотири), на другому місці – Підмосков’ї (182), на третьому – Комі.

У Петербурзі виявили 35 нових пацієнтів, 34 – в Ульяновської області, 32 – в Нижегородській області, 23 – в Мурманської області, 22 – в Марій Ел, 20 – в Краснодарському краї.

У Башкирії додалося 18 нових заражених, в Ленінградській області – 17, по 15 – в Чувашії і Пензенської області. Ще 12 заражених виявили в Тамбовській області, по десять – в Калінінградській області і Ставропольському краї, вісім – в Білгородській області.

Сім нових випадків виявили в Калузькій, Липецькій, Орловській областях і Адигеї, по шість – в Рязанській і Новгородській областях, Бурятії і Тиві, по п’ять – в Тульській, Тверській і Ростовській областях, а також в Північній Осетії.

Чотири заражених додалося у Володимирській, Воронезькій, Саратовській, Іркутської, Кемеровської областях, Інгушетії, Кабардино-Балкарії, Пермському і Хабаровському краях.

У Костромській, Вологодській, Оренбурзькій, Тюменській, Новосибірській областях, Карачаєво-Черкесії, Хакасії і в Криму виявили по три нові випадки.

Два нових пацієнта – в Смоленській, Волгоградської, Самарської, Омській, Свердловській областях, Мордовії, Удмуртії і Єврейської АТ. У Курській і Кіровської областях, а також Дагестані – по одному новому випадку.

Поділитись