У партії Зеленського анонсували оновлення уряду

У партії Зеленського анонсували оновлення уряду

До оновленого уряду України повинні приєднатися не просто нові обличчя, а люди з управлінським досвідом.

Про це розповів глава президентської партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко в ефірі програми «Свобода слова», відеозапис доступна в YouTube. За його словами, нинішній уряд Олексія Гончарука не є ефективним в соціальній, промисловій та житлово-комунальній політиці. Незважаючи на це, підкреслив Корнієнко, довіра до українського лідера Володимира Зеленського «зберігається досить висока».

«Це свідчить про те, що в цілому той курс, який пропонував президент рік тому, і партія “Слуга народу” під час передвиборної кампанії, до цього курсу, економічного, соціального, є довіра. І є сподівання, що цей курс буде виконуватися”, – заявив політик, анонсувавши зміни в українському уряді.

24 лютого повідомлялося, що рейтинг Зеленського знизився до рекордних 40 відсотків. Соціологи відзначають, що тільки 13 відсотків українців вважають, що нинішня влада задовольняє їх очікування. Понад 35 відсотків громадян України впевнені, що уряд Зеленського не намагається поліпшити ситуацію в країні, а тільки імітує зусилля.

Поділитись