У парламенті РФ заявили про неможливість проведення зустрічі Путіна і Зеленського

У парламенті РФ заявили про неможливість проведення зустрічі Путіна і Зеленського

Перший заступник голови міжнародного комітету Ради Федерації Володимир Джабаров пояснив, чому зустріч Володимира Путіна і Володимира Зеленського зараз не може бути реальною.

Можливі переговори президентів Росії і України обговорюються вже довгий час. У Москві і Києві неодноразово висловлюються про майбутню зустріч Володимира Путіна і Володимира Зеленського, однак ніхто не може сказати, коли саме вона відбудеться.

Нещодавно можливість проведення такої бесіди оцінив Володимир Джабаров. Він вважає, що зустріч лідерів двох країн нереальна, оскільки Київ продовжує нападати на Москву. Мовляв, для того, щоб ці переговори відбулися, відносини Росії і України повинні бути рівними.

Також член Ради Федерації відзначив: Кремль неодноразово давав зрозуміти, що обговорювати тему Криму російська сторона не буде ні з ким і ніколи. Джабаров розуміє, що якщо Зеленський на зустрічі з Путіним не говоритиме про приналежність півострова, то націоналісти “живцем з’їдять” українського лідера.

Раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков пояснював, що зустріч Володимира Путіна і Володимира Зеленського до сих пір не відбулася, тому що Київ не виконує Мінські угоди. Разом з тим представник Кремля відзначав: російський лідер завжди висловлював готовність до переговорів з українським колегою.

Поділитись