У Криму запропонували ввести нові заходи по COVID-19

У Криму запропонували ввести нові заходи по COVID-19

Керівник управління Росспоживнагляду по Республіці Крим і Севастополю Наталя Пеньковська запропонувала ввести напередодні новорічних свят додаткові обмежувальні заходи через нестабільну ситуацію по коронавірусу в регіоні.


“Напередодні новорічних свят і з урахуванням тієї ситуації, яка у нас є на півострові, необхідне введення додаткових заходів обмежувальних. Вони всі знайдуть своє відображення в указі (глави республіки)”, – сказала Пеньковська на засіданні регіонального оперативного штабу з протидії коронавірус.

Пеньковська підкреслила, що ситуація з поширенням коронавірусу в Криму залишається нестабільною з тенденцією зростання числа хворих. Крім того, глава регіонального Росспоживнагляду закликала кримчан при відвідуванні храмів під час майбутніх християнських свят користуватися засобами індивідуального захисту.

“Ми підготували листи, і сьогодні вони підуть на адресу всіх конфесій з цього приводу. Дотримання соціальної дистанції, використання засобів індивідуального захисту – вони обов’язкові в тому числі і на релігійних службах”, – сказала Пеньковська.
Всього з початку пандемії в Криму виявлено понад 22 тисяч хворих, видужали – 16,9 тисячі чоловік.

Поділитись