У Криму п’яний водій збив групу дітей

У Криму п’яний водій збив групу дітей

У Джанкойському районі окупованого Криму водій автомобіля ВАЗ наїхав на групу дітей, в результаті чого загинула чотирирічна дівчинка, ще дві травмовані.

Про це повідомляє МВД РФ в п’ятницю, 14 серпня.

Так, вчора увечері у селі Новосельцево водій автомобіля ВАЗ-210740″ 1986 року народження, рухаючись з боку польовий автодороги Світле – Новосельцево в напрямку дороги Азовське – Любимівка наїхав на насип грунту, а потім виїхав на тротуар, де збив трьох дітей (2010, 2016 і 2018 років народження). В результаті ДТП чотирирічна дівчинка загинула, ще двоє дівчаток отримали травми і були доставлені до медичного закладу.

“Співробітниками поліції встановлено, що водій не мав при собі посвідчення водія. В 2016 році Джанкойським районним судом був позбавлений права керування строком на 18 місяців. За фактом знаходження на проїжджій частині дороги перешкоди у вигляді насипу грунту винесено ухвалу про порушення справи про адміністративне правопорушення і проведенні адміністративного розслідування по ст.12.33 КоАП РФ “, – йдеться в повідомленні окупантів.

Поділитись