У Вінницькій області у аварії загинули бійці АТО

У Вінницькій області у аварії загинули бійці АТО

У Вінницькій області зіткнулися легковик «ВАЗ» і вантажівка Mercedes. В результаті цієї ДТП загинули двоє учасників АТО.

Як розповіли в прес-службі ГУНП, аварія сталася 5 серпня в місті Гайсин близько 2:50.

За попередньою інформацією, автомобіль ВАЗ під керуванням жителя Хмельницького району з пасажиром з Чернівецького району, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталося лобове зіткнення з вантажівкою. Водій і пасажир легковика загинули.

За кермом вантажного транспортного засобу перебував 35-річний житель Рівного. Він рухався в напрямку Вінниці. В результаті аварії чоловік не постраждав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею “порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого”. За таке правопорушення передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.

Як повідомили на сторінці Чернівецької районної адміністрації в Facebook, в аварії загинув учасник АТО – Юрій Кулаков. У нього залишився неповнолітній син.

“Юрій Кулаков був бійцем 59-ї окремої мотопіхотної бригади А1619. Пішов на війну добровольцем. Брав участь у бойових діях з 2018 року. Він воював в гарячих точках, не раз дивився смерті в обличчя, а помер на мирній землі”, – йдеться в повідомленні.

Другий загиблий учасник АТО Богдан Поліщук надійшов на контрактну службу до лав Збройних Ссил України в лютому 2018 року.

“Закликали його з Крижопільського військкомату, більше двох років був в зоні АТО/ООС, потім повернувся на ротацію в Гайсин в 59 бригаду, в “учбовку”. Був не в казарменому положенні, а разом з товаришем по службі знімав квартиру”, – розповів сільський голова Качанівки Сергій Ратушний, повідомляє Vlasno.info.

За його словами, за кермом легковика був саме Поліщук, але про причини аварії поліція не розповідає. У Богдана залишилася маленька дитина.

Обох ветеранів АТО поховали в рідних селах 6 серпня.

Поділитись