У Кремлі відповіли на питання про голодування Навального

У Кремлі відповіли на питання про голодування Навального

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у відповідь на прохання прокоментувати голодування Олексія Навального заявив, що подібні окремі випадки в виправних установах – предмет розгляду ФСВП.


“Ні, ніякого коментаря немає”, – сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на питання, чи є у Кремля якийсь коментар по темі голодування Навального.

“У нас є правозахисні організації, у нас є громадські організації, які займаються моніторингом стану справ в установах ФСВП. Вони формулюють питання, формулюють пропозиції і в контакті з владою вони займаються проговорився цих пропозицій, які формулюють. Всі окремі випадки є предметом для розгляду зі боку ФСВП і відповідних підрозділів і ніяк не є об’єктом для наших коментарів”, – додав він.

У середу Навальний повідомив в своєму Instagram, що оголосив голодування “з вимогою пустити запрошеного лікаря”. Адвокат Навального Ольга Михайлова після відвідування його в колонії заявила, що у її підзахисного болять нога і спина. Під ФСВП за результатами обстеження назвали стан здоров’я Навального задовільним і стабільним.

Поділитись