У Громадській спостережній комісії розповіли про стан здоров’я Навального

У Громадській спостережній комісії розповіли про стан здоров’я Навального

Засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний поскаржився членам Громадської спостережної комісії Володимирській області на проблеми зі здоров’ям.

Про це заявив голова комісії В’ячеслав Куликов, повідомляється на сайті Громадської палати Росії.

Члени комісії зустрілися з Навальний, який міститься у виправній колонії №2 (ІК-2) міста Покров Володимирської області. «В ході бесіди ми з’ясували, що у нього болить нога, і він попросив посприяти в отриманні уколів “Деклофінак” для зняття больового синдрому. При цьому він продовжує ходити самостійно. Інших побажань висловлено не було», – заявив Куликов.

Представники комісії перевірили медичну документацію і переконалися, що заявка від Навального на препарат була офіційно зафіксована. Члени комісії також попросили медиків ІК-2 “звернути на заявку увагу» і провести додаткове медобстеження в разі потреби.

24 березня з’явилися повідомлення про погіршення здоров’я Навального в ІК-2. У регіональному управлінні ФСВП заявили, що стан засновника ФБК вважається задовільним.

У лютому Мосміськсуд визнав законним заміну умовного терміну опозиціонеру у справі «Ів Роше» на реальний. Навального звинуватили в 60 порушеннях громадського порядку після умовного вироку. При цьому йому скоротили покарання на 50 днів – він повинен відбути в колонії 2 роки 6 місяців.

Поділитись